Hjemmesidebanner

Volleyball Sydjylland

Dette er informationssiden for klubber i den gamle Sydjysk Volleyball Kreds (SyVBK), som nu hedder Volleyball Sydjylland.

Arbejdet med administration og udvikling i Volleyball Sydjylland er overtaget af Volleyball Danmark i et tæt samarbejde med de netværk og interessegrupper i Volleyball Sydjylland der rådgiver administrationen.

Netværksmøder
Indkaldelse til netværksmøder vil ske direkte på mail til klubber og enkeltpersoner.
Netværksmøder i Volleyball Sydjylland bliver afholdt 2-4 gange om året og til de næste møder er der følgende fokus:

Dagsordenen for det enkelte møde, vil blive lagt ud her på siden.
På Netværksmøderne kan drøftes punkter som evaluering af stævner/sæsonen, udviklingen i Volleyball Sydjylland og/eller erfarings- og meningsudveksling mellem deltagerne. For at kunne deltage i et Netværksmøde, skal man være engageret i en klub og/eller i Volleyball Sydjylland og ikke mindst have en interesse i af gå i dialog om volleyball i Volleyball Sydjylland.

Der kan til nogle af Netværksmøderne blive indbudt repræsentanter fra andre kredse bl.a. ikraft af, at flere turneringer afholdes i fællesskab og at der kan være fælles interesser i eksempelvis udvikling af ungdomsvolley. 

Kontaktpersoner i Volleyball Sydjylland er:
Sportskonsulent Randi Fechtenburg Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 2929 5871. Ansvarlig for den daglige administration af Volleyball Sydjylland. 

Sportskonsulent Sara Lilja Jensen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  6160 1282. Ansvarlig for alle ungdomsturneringer i Volleyball Sydjylland. 

Stævnekoordinator Jørgen Mølgaard Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  2095 0793. Ansvarlig for Kids- og Teenturneringen i Volleyball Sydjylland.

FVBK ved Martijn Van de Aa Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. er ansvarlig for Danmarksserien, som afvikles i et samarbejde mellem FVBK og Volleyball Sydjylland.

Sekretariatschef Claus Bøllingtoft Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  4326 2710. Kontakt i forhold til alle forhold vedrørende økonomi.

Vigtige Links
Kidsvolley stævnetilmelding www.staevner.kidsvolley.net 

Teen, ungdomsvolley og stævnetilmelding www.staevner.teenvolley.dk 

Reglementer, blanketter, spilleregler, licenser etc. etc.  Se under menupunktet medlemsservice på www.volleyball.dk

Volleyskolen og TC: http://volleyball.dk/index.php/kidsvolley-og-ungdomsvolleyball/volleyskolen-og-tc/talentcenter-midt  

Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2710
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fortæl os, hvad der interesserer dig - så holder vi dig opdateret.

b

Interesser