Hjemmesidebanner

Vil du gerne træne endnu mere volleyball?

Volleyball Danmark organiserer og afvikler en masse aktiviteter for unge volleyballspillere, som har lyst til at spille en masse volleyball, møde nye kammerater og udvikle sig som spillere. Disse aktiviteter kalder vi Volleyskolen, Talentcenter Danmark & Camps. 
  • Volleyskolen er åben for alle mellem 11-18 år, som har lysten og indstillingen til at dygtiggøre sig som volleyballspillere. Det kræver dog, at man som minimum mestrer Teen 2 Volley og man er vant til at spille med en voksenbold.
  • Talentcenter Danmark er for dem med lidt mere volleyballerfaring, som ønsker at blive endnu dygtigere. Deltagelse i Talentcentret er også et krav for at blive taget i betragtning til ungdomslandsholdet. 
  • Camps er en række samlinger hen over året, hvor man som spiller kan fordybe sig ekstra meget i træningen over flere dage. Se en oversigt over alle camps her. 
Information:
Overordnede informationer om Volleyskolen, Talentcenter Danmark og Camps finder du på disse sider: 
Supplerende information om spillekoncept, fysisk træning, kost mm.: 
Du kan kontakte Elitechef Sven Brix på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 2372 8900, hvis du har spørgsmål.