Hjemmesidebanner

Kåringer 2020

A-Sport.dk Årets Breddeklub 2020 - DHV Odense

I år er valget til Årets Breddeklub gået til en klub, der i den grad er i gang med en positiv udvikling.
Klubben rummer i indeværende sæson hold i Kids, Teen og alle ungdomsrækker på begge køn, alle divisionsrækker på begge køn, danmarksserien på begge køn, Mix motion samt motion 50+. Altså en klub der repræsenterer hele paletten.

Den positive udvikling og tilgang af spillere betyder, at klubbens hjemmebane er under pres. Det har derfor krævet en ekstra indsats fra formanden i forhold til samarbejdet med de øvrige foreninger i forbindelse med fordeling af haltider. Der er heldigvis fundet en fornuftig løsning, hvilket især skyldes formandens positive og forstående tilgang i samarbejdet med de øvrige foreninger.

I lokalområdet er klubben i år blevet mere synlig, da de er gået målrettet ind i skolen, hvor klubbens unge trænere har stået i spidsen for samarbejdet med b.la. undervisning i idrætstimerne og skolestævner på de lokale skoler.

Klubben af drevet af en formand, der i den grad yder et særligt og hårdtarbejdende bidrag. Han er ekstremt vellidt blandt medlemmerne. Han nævnes som en, der går forrest i alt, hvad der laves i klubben. Om det er opsætning af messehaller, spisearrangementer for alle klubbens medlemmer, at finde sponsorer så alle hold kan få nyt tøj eller at arrangere en fest efter en dag med 5 hjemmekampe, så er det altid med formanden i godt humør og som arrangør.

Årets breddeklub har arbejdet målrettet med at skabe et social, rart og udviklende miljø for klubbens medlemmer. Rammer som:
• Et stærkt fællesskab på tværs af ALLE spillere, trænere og frivillige
• Et fællesskab der er båret af tillid og tryghed
• En fælles retning for klubben med mission, vision og værdier
• Et samlingspunkt i livet, hvor mødet mellem mennesker skaber selvudvikling og udvikling af hinanden
Det er derfor en klub, der prioriterer og værdsætter det sociale liv i klubben og som i flere sammenhænge kan ses som et forbillede for mange andre klubber. At bestyrelsens målsætning med en social klub er lykkes, giver sig også til udtryk i opbakningen til hjemmeholdene. I klubben kan der for eksempel komme over 100 mennesker og se en kamp med 2. division damer.

Formanden og den øvrige bestyrelse forsøger at inspirere og inddrage den yngre del af klubbens medlemmer til at indgå i bestyrelse- og udvalgsarbejde, trænergerninger og fællesaktiviteter både i og uden for banen. Det ses som en stor styrke for klubben, der på den måde sikrer sig, at klubben kan udvikle sig på de unges præmisser og derved eksistere med fuld blus mange år fremad.

Et kæmpe tillykke til klubbens formand Viktor Buch og klubben DHV som i år er kåret til: A-SPORT.DK ÅRETS BREDDEKLUB.

Mikasa Danmark Årets Ildsjæl 2020 - Peter Lorentzen (Rantzen), Gentofte Volley


Årets ildsjæl er en person, der brænder maximalt for volleyball. Folk fra hans klub kan ikke længere tælle årene, som han har været med i – Han har bare altid været i klubben.
Vores ildsjæl er en altmuligmand i klubben. Han er træner og holdleder på op til flere hold i klubben på samme tid. Han er altid mand for at tage en ekstra tjans, hvis der mangler en på tjanselisten i klubben, og er altid at finde i hallen til mange kampe, hvor han hepper fra lægterne.
Hvem ønsker sig ikke en holdleder, der flytter kampe, fordeler tjanser, rekrutterer, tager statistik og vejleder nye spillere, udsender information til spillere og forældre og altid er at finde på bænken til kampe i weekenden med holdsedler, rotationssedler samt druesukker og snacks til spillerne. Han er guld værd.

Han viser altid stor dedikation og bruger rigtig meget tid på klubben. I denne sæson er han i hallen mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og til kampe i weekenden (gerne lørdag og søndag).

Du kan være stensikker på, at ildsjælen altid kører spillere hjemmefra til kamp og tilbage igen i hans klubkendte bil ”El Fordo”, som gennem utallige år har fragtet spillere til kampe i alle divisioner, serier, kids rækker, ungdomsrækker og DM’er i hele landet.
Til stævner og kampe kan du kende ham på, at han – udover at fejre hvert eneste point med en energi og gejst som er sjælendt set – altid bærer rundt på en køletaske med is og drikkevarer til spillerne. Til ungdomsstævner er der dåser med sodavand i, mens der til seniorkampe er dåser med ’voksensodavand’ i.

Med alle disse OUTSTANDING kvaliteter og ekstrem vedholdenhed gennem mange år, er denne person præcis det, der kendetegner en ildsjæl. For både klubben og for alle omkring ham er han en utrættelig ressource, som bare bliver ved med at give, når der er brug for det. Han er der altid, når der er brug for ham, og er så velforberedt til enhver træning og enhver kamp eller event, så man ikke er i tvivl om, at han har styr på alt. Han er med andre ord uundværlig, og dermed en ildsjæl som alle klubber, og især Gentofte Volley, sætter vanvittig stor pris på.


Årets ILDSJÆL 2020 er ”Rantzen” alias Peter Lorentzen.

Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2710
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fortæl os, hvad der interesserer dig - så holder vi dig opdateret.

b

Interesser