INFO OM TILMELDING

Er du og din makker klar til at kaste jer løs efter bolde i sandet? Så er det tid til at tilmelde jer et stævne!

Danish Beachvolley Tour består af en lang række turneringer rundt omkring i landet med forskellige niveau- og aldersopdelinger, så du og din makker med garanti kan finde en turnering, der passer til jeres holds niveau og ambitioner.

Find jeres kategori herunder og klik dig videre til information om turneringerne og tilmelding. 

Elite + Division

I Elite- og Divisionsrækkerne (fra 1.-5. division) spilles der niveauopdelt efter ranglistepoint, som optjenes via ens placeringer til de enkelte stævner. Har man ingen ranglistepoint starter man således i de laveste divisioner og kan derfra klatre op af ranglisten – only the sky is the limit!

Ungdom

Ungdomsturneringerne er for – du har nok gættet det – ungdomsspillere! Der spilles i U15, U17 og U20. Ungdomsturneringerne er også DM-kvalifikationsturneringer, så du kan sikre dig en eftertragtet plads til det afsluttende Ungdoms DM-finalestævne med vilde præmier! 

Bredde

Breddeturneringerne er for dig, der er fløjtende ligeglad med ranglistepoint og bare vil have en sjov og aktiv dag eller weekend med beachvolleyball sammen med din makker. Tilmelding er først-til-mølle, så tag fat i kæresten, naboen eller kollegaen og kom ud i sandet!

Kontakt

Volleyball Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Følg os på