Hjemmesidebanner

Tirsdag, 19 oktober 2021 16:43

Hverdagens Helte: 80-årige Anders Væver smasher stadig løs

Written by

Begrebet ’Oldboys’ er hos Lyngby-Gladsaxe Volleyballklub taget til næste niveau – eller skulle man sige næste alder. For på klubbens Oldboys-hold hopper den spillende træner Anders Væver stadig rundt og styrer holdets fredagstræninger – nu i en alder af 80 år.

Anders Væver fyldte nemlig rundt i weekenden og ramte således de 80 år omgivet af mange af sine holdkammerater, klubbens medlemmer og repræsentanter fra Sjællands Volleyball Kreds, der gerne ville fejre fødselaren på særlig vis.

Det er imponerende i sig selv at blive 80 år, men endnu mere imponerende er det, at Anders Væver i denne alder stadigvæk er en aktiv træner, spiller (på serieniveau) og klubmedlem i Lyngby-Gladsaxe Volleyballklub. Og ikke nok med det - Anders spiller også beachvolleyball med oldboys-holdet og er arrangør for den årlige kongeturnering ved Skærby Strand.

Anders har været aktiv volleyballspiller gennem de sidste 50 år, før Lyngby i klubberne USG og Grøndal. Fra 1960’erne spillede han i 1. division, Danmarks daværende øverste række. Anders var hæver på USGs førstehold i 70’erne og 80’erne, hvor holdet lå i bedste og næstbedste række. Derudover har han trænet diverse ungdomshold.

Som træner er Anders altid den, der på venligste vis tager imod nye spillere på holdet, sørger for at de kommer godt ind på holdet og føler sig godt tilpas til træning. Han er også kendt som den store diplomatiske problemknuser, som gyder olie på vandene.

Det er kun ganske forståeligt, at Anders er et højst værdsat medlem i Lyngby-Gladsaxe Volleyballklub. Han er en person, som i hverdagen gør lidt ekstra for sine medmennesker og for sporten – en vaskeægte hverdagshelt i Volleyball Danmark. TAK og tillykke til Anders.

Kender du en hverdagshelt fra dit hold eller din klub, som fortjener et ekstra klap på skulderen, så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

sammen er vi strkere vol2

Read 387 times