Hjemmesidebanner

Pokalfestival - årets sjoveste stævne! 

Den 29.-30. januar 2022 er det igen tid til årets SJOVESTE turnering for alle Kids- og Teenspillere i HELE Danmark!

Pokalfestival er en weekend med fuld fart på Kids- og Teenvolley. Stævnet afholdes i DGI-Huset i Vejle, hvor alle hold skal spille. Der bliver derfor rig mulighed for at være sammen sine hold- og klubkammerater hele weekenden, men I vil også møde mange andre spillere fra Kids- og Teenklubberne i Danmark.

Til Pokalfestival kommer man til at spille mange kampe, hvor I får mulighed for at udfordre klubber, som I ikke møder hjemme.

Så tag med til et brag af en Pokalfestival, og oplev en weekend med sjov, hygge og venskaber på tværs af landet - og ikke mindst kampene om de store pokaler til mestrene i alle rækker. Der vil naturligvis også være medaljer til alle deltagere.

Pokalfestivalen er arrangeret af Vejle Ungdomsvolley, ØSVN Volleyball og Volleyball Danmark med Vejle Kommune som samarbejdspartner.

Nedtællingen er i gang! 

Dage
:
Timer
:
Minutter
:
Sekunder

Gør Pokalfestivalen til årets klubtur 

Pokalfestivalen er en oplagt mulighed til at samle alle klubbens Kids- og Teenhold til en sjov klubtur, hvor man ud over at spille en masse volleyball, kan hygge sig sammen som klub og lære hinanden bedre at kende. Alle hold spiller samme sted og sover inden for 100 meters gåafstand. 

Vi glæder os til at se mange af jer til et sjovt stævne igen, og håber at vi i Vejle kan skabe en helt fantastisk weekend for jeres Kids- og Teenspillere, jeres trænere og forældre. Vi glæder os til en weekend med en fantastisk stemning i hallerne, hvor spillerne kan heppe på hold- og klubkammerater. 

Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fortæl os, hvad der interesserer dig - så holder vi dig opdateret.

b

Interesser