Ci Eshel

Ci Eshel

Torsdag, 21 oktober 2021 13:17

Ikast Volley Rams stanger til

Oprykkerholdet fra Ikast KFUM – også kaldet Ikast Volley Rams – er tilbage i Volleyligaen. Sidst Ikast KFUM var i Volleyligaen var i sæson 18/19, hvor det blev til en 6. plads for den midtjyske klub. Sidenhen har klubben spillet to sæsoner i 1. division, men vender nu stærkt tilbage med en god blanding af spillere fra egne rækker og nytilkomne, heriblandt elever på Idrætsefterskolen i Ikast.

Den unge trup bliver ledet af den italienske cheftræner Matteo Pazienza, som har været en del af trænerteamet i Ikast KFUM i nogle sæsoner. Sammen med assistenttræner Peter Kjellerup skal de bygge et hold op, der er klar til at stange til, når det gælder.

- Assistenttræner Peter Kjellerup: ”Spillere, trænere og resten af klubben glæder sig helt enormt til igen at prøve kræfter med Volleyligaen! Vi stiller med et ungt hold og forventer at kunne spille en masse spændende og seværdige kampe. Vores mål er at være en klub, der er respekteret for at udvikle spillerne fysisk, teknisk, taktisk, mentalt og socialt.

Dem skal du holde øje med:

- Danny Høj, holdets energibombe både til træning og kamp, er altid en fornøjelse af følge banen.

- Simon Uhrenholt vil med en imponerende Jump & Reach helt sikkert også være en spiller som tilskuerne vil holde et ekstra øje med.

 Truppen:

* tilgange i sæson 21/22

Hæver
#1 Ralph Schippers (NED)*
#10 Jan Loosen (BEL)*

Kant
#2 Asger Buchbjerg Petersen*
#4 Laurits Schultz Thynebjerg
#7 Villads Flügge Napier*
#16 Andreas Brinck*
#18 Simon Tabermann Uhrenholt

Diagonal
#3 Leo Meyer-Jensen*
#6 Jonathan Støvring

Center
#11 Bastian Aagard Kapela
#12 Simon Ravn*
#14 Danny Høj Pedersen
#20 Felix Jarl Willemoes Behrend*

Libero
#9 Alfred Gramkow Østergaard

Afgange fra forrige sæson:
Andrew Shotbolt (Stop)
Benjamin Christensen (Gentofte Volley)
Jonathan Krogh (ASV Århus)
Liam Gray (Stop)
Nicolai Nørregaard (DHV Odense)
Valens Torfi Ingimundarsson (HK, ICE)

Et fantastisk – og længe ventet – U17 NEVZA Mesterskab i Ikast fik onsdag eftermiddag et gyldent dansk punktum, da de danske HU17 drenge storspillede sig til guldet og mesterskabstitlen med en 3-0 sejr over Norge i Finalen. De danske DU17 piger sikrede sig sølvmedaljer i turneringen.

Efter et års corona-fravær var U17 NEVZA-mesterskaberne i denne uge atter tilbage i de vante rammer hos Sportscenter Ikast, hvor U17 hold fra Island, Færøerne, Norge og Danmark skulle kæmpe om at indtage Nordeuropas volleyballtrone for deres årgang.

DU17 Finale: Danmark – Island: 0-3 (20-25, 14-25, 19-25)
De danske piger kæmpede sig ubesejret igennem gruppespillet, efter bl.a. at have trukket sig sejrrigt ud af hele to femsætsgysere. Finalemodstanderne fra Island havde Danmark slået så sikkert som 3-0 i deres første kamp i turneringen, hvorfor forventningerne til onsdagens finalekamp måske var høje. Island lugtede dog muligheden for revanche mod de danske piger, og de var ikke sene til at gribe muligheden. Danmark måtte gå fra finalen med et nederlag og vandt dermed sølv efter en intensiv turnering med ekstra mange lærerige sæt i bagagen.

HU17 Finale: Danmark – Norge: 3-0 (25-13, 25-16, 25-18)
Den danske HU17 trup leverede en bundsolid indsats i gruppespillet, hvor de kun afgav et enkelt sæt – nemlig til Norge, som også blev deres finalemodstander onsdag eftermiddag. I finalen var der dog ikke noget at komme efter for det norske mandskab, der ikke kunne hamle op med et velsmurt dansk maskineri. HU17 drengene udviste imponerende fysik og effektivitet i alle spillets elementer, og vandt ganske overbevisende finalen og NEVZA-guldet i tre sikre sæt.

- ”Jeg synes vi spiller en fantastisk kamp. Vi holder roen igennem hele kampen, og vi spiller rigtig godt blok/forsvar, vi modtager stabilt, og så er vi bare stærkere mentalt end Norge. Jeg er mega stolt af drengene, de laver en fantastisk præstation. Vi har fået samlet et virkeligt godt hold i denne årgang, og det har været en fantastisk oplevelse”, fortæller anfører Laurits Schultz Thynebjerg efter sejren.

Ud over guldmedaljer og en flot pokal, blev de danske HU17 drenge også hædret med hele fire pladser på årets Dream Team. Kristoffer Nørager Bisgaard blev valgt som bedste hæver, Felix Jarl Willemoes Behrend som center, mens anfører Laurits Schultz Thynebjerg kom på som både kant og MVP.

IMG 6648

Samlet stilling, U17- NEVZA 2021

DU17:
1. Island
2. Danmark
3. Norge
4. Færøerne

HU17:
1. Danmark
2. Norge
3. Færøerne
4. Island

sammen er vi strkere vol2

Herrernes Volleyliga er blevet et fynsk hold rigere i denne sæson. Oprykkerne fra DHV Odense har nemlig meldt sig på banen med et ungt og viljestærkt hold, som skal forsøge at drille det etablerede felt i Volleyligaen.

DHV Odense er ikke teknisk set debutanter i Volleyligaen, da de havde en enkelt sæson i landets øverste række tilbage i 2014/15. Men en slags debutanter er de nu alligevel, da ingen af de nuværende spillere var på holdlisten i sin tid. Cheftræneren er dog den samme – nemlig Dennis Spile Hansen – som i denne sæson har til opgave at tilvænne sin unge trup til tempoet og spillet i Volleyligaen hurtigst muligt.

- Cheftræner Dennis Spile Hansen: ”Vi glæder os til at inviterer Danmarks bedste hold tilbage i Dalumhallen. Vi forventer det bliver svært, men tror på at vores unge drenge kan presse de fleste hold. Konkurrencen bliver hård om pladserne i en startopstilling, hvilket forhåbentligt bidrager til et miljø, hvor vi kommer til at udfordre hinanden til træning og i kamp.”
- ”Vores målsætning er en langsigtet plan om at etablere os i ligaen og udvikle dygtige spillere. Men grundet de nye retningslinjer for op- og nedrykning til Volleyligaen, får vi ikke mulighed for en sæson ’at lande på’ men skal måske være lidt mere kyniske, når det kommer til at dreje sig om at sikre en plads i rækken endnu en sæson.”

Dem skal du holde øje med:

- af assistenttræner, Dennis Spile Hansen

- Anton Lydolff er en ung rutineret herre, med en del liga sæsoner i bagagen. Vi forventer at Anton kommer til at tage meget ansvar på banen og vi ser ham som en af holdets helt store pointslugere.

- Rasmus Høyer der udover at være assistenttræner i denne sæson også kommer til at fylde en stor rolle på og udenfor banen. Rasmus er en af Danmarks dygtigste liberoer. Hans høje spillemæssige niveau, udstråling og ro kommer til at blive udslagsgivende for at holdets unge spillere får plads til at udvikle sig.

- Vi har et stort kuld unge drenge som vi forventer os meget af. De har mange kampe på højeste niveau foran sig.

 Truppen:

* tilgange i sæson 21/22

Hæver
#3 Mads Møller Christensen
#5 Anton Spile*

Kant
#2 Anton Marton Lydolff*
#4 Emil Steen Ulv Larsen
#7 Marius Stenmann Hansen
#8 Magnus Brandi Jensen
#11 Christian Lundby Andersen
#15 Peter Stein Brinck*

Center
#6 Jacob Skovgaard Jensen
#9 Torben Høegh
#12 Jeppe Back Vinkel
#16 Nicolai Anders Nørregaard*

Libero
#1 Rasmus Høyer
# 14 Emil Bernberg*

Afgange fra forrige sæson:
Victor Dalgas

Selvom vi er gået ind i vintersæsonen for beachvolleyball, er der stadig rig mulighed for at dyste i sandet til en række vinterstævner i landets to indendørs beachvolleyballhaller. Skal du med? Så husk at læse op på det nye tilmeldingssystem lige her.

Pepsi MAX Beachvolley Tour fortsætter – som vanligt – hen over efterår- og vintermånederne med et stævne om måneden, som skiftevis kommer til at ligge i Hafnia-Hallen (KBH) og Odense Beachhal. Alle stævner er blevet lagt ind på beachvolley.dk, hvor du kan finde datoer og links til tilmelding.

Og når vi snakker om tilmelding, er der god grund til at læse de næste par linjer ekstra grundigt. Fra denne vinter er alle tilmeldinger til Pepsi MAX Beachvolley Tours stævner nemlig overgået fuldt ud til systemet Latourna, så det nu er her du både tilmelder dig, ser din profil, ranglisterne og selvfølgelig alle turneringernes kampprogrammer og resultater et samlet sted. Generel info om turneringerne er stadig på www.beachvolley.dk

Tilmelding via Latourna

Alle spillere der deltog på årets tour i sommeren 2021, har fået oprettet en profil på Latourna. Det er den man skal bruge til at tilmelde sig til turneringerne. Alle spillere har også fået en mail om hvordan man tilmelder sig, samt en mail fra Latourna med link til deres password på Latourna. Du kan også se vejledningen her.

Nye spillere skal oprette en profil på Latourna.

Hvis man har problemer med sin profil eller tilmelding til turneringerne, er man meget velkommen til at henvende sig til Peter Morsing på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – gerne i god tid, så man ikke misser en tilmelding

Obs. Licensen for deltagelse på Beachvolleyball Touren er blevet afskaffet på Volleyball Danmarks Repræsentantskabsmøde. Der bliver derfor ikke opkrævet licens.

Husk tilmelding til 1. Vinterturnering er allerede på mandag d. 25. oktober kl. 18.00 - Ses vi?

Begrebet ’Oldboys’ er hos Lyngby-Gladsaxe Volleyballklub taget til næste niveau – eller skulle man sige næste alder. For på klubbens Oldboys-hold hopper den spillende træner Anders Væver stadig rundt og styrer holdets fredagstræninger – nu i en alder af 80 år.

Anders Væver fyldte nemlig rundt i weekenden og ramte således de 80 år omgivet af mange af sine holdkammerater, klubbens medlemmer og repræsentanter fra Sjællands Volleyball Kreds, der gerne ville fejre fødselaren på særlig vis.

Det er imponerende i sig selv at blive 80 år, men endnu mere imponerende er det, at Anders Væver i denne alder stadigvæk er en aktiv træner, spiller (på serieniveau) og klubmedlem i Lyngby-Gladsaxe Volleyballklub. Og ikke nok med det - Anders spiller også beachvolleyball med oldboys-holdet og er arrangør for den årlige kongeturnering ved Skærby Strand.

Anders har været aktiv volleyballspiller gennem de sidste 50 år, før Lyngby i klubberne USG og Grøndal. Fra 1960’erne spillede han i 1. division, Danmarks daværende øverste række. Anders var hæver på USGs førstehold i 70’erne og 80’erne, hvor holdet lå i bedste og næstbedste række. Derudover har han trænet diverse ungdomshold.

Som træner er Anders altid den, der på venligste vis tager imod nye spillere på holdet, sørger for at de kommer godt ind på holdet og føler sig godt tilpas til træning. Han er også kendt som den store diplomatiske problemknuser, som gyder olie på vandene.

Det er kun ganske forståeligt, at Anders er et højst værdsat medlem i Lyngby-Gladsaxe Volleyballklub. Han er en person, som i hverdagen gør lidt ekstra for sine medmennesker og for sporten – en vaskeægte hverdagshelt i Volleyball Danmark. TAK og tillykke til Anders.

Kender du en hverdagshelt fra dit hold eller din klub, som fortjener et ekstra klap på skulderen, så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

sammen er vi strkere vol2

Når mandagens volleyligakampserves i gang, gælder det for både Nordenskov Ungdoms- og IF (NUIF) og DHV Odense om at tilspille sig sæsonens første sejr. SPORT LIVE er med på sidelinen, når de to mandskaber skal i ilden og have vendt nederlag til sejr.

Mens NUIF har lidt tre nederlag i sæsonens første tre kampe, har gæsterne fra DHV Odense kun spillet en enkelt kamp, hvor det dog ligeledes blev til et nederlag til de forsvarende pokalmestre fra Middelfart VK. Mandag vil et af holdene dog få vendt den dårlige stime, så se med på SPORT LIVE, når DHV gæster Nordenskov i det vestjyske.

Volleyligaen, herrer:

18.10 - 19:00: Nordenskov Ungdoms- og IF – DHV Odense

Selvom mandagens hjemmehold absolut ikke har fået den drømmestart, holdet havde håbet, tror den unge hæver og anfører i NUIF, Billy Greber, på, at mandagens opgør kan blive vendepunktet for den skuffende start på sæsonen.

- ”Vi har ikke fået den start på sæsonen, som vi havde forventet eller håbet på, men vi føler, at mandagens opgør er en fantastisk mulighed for at lægge de sidste tre kampe bag os og tage nogle store skridt fremad”, fortæller Billy og tilføjer ”Som hold har vi stadig en klar overbevisning om, at vi er et meget konkurrencedygtigt hold, og kan blande os blandt de bedste i sæsonen og i finaleslutspillet”, afslutter anføreren.

Cheftræner i NUIF, Craig Marshall, ser også frem mod opgøret mod DHV efter en svær start på sæsonen.

-”Den sidste måned har været hård med mange skader og sygdom, men det har ikke forhindret os i at arbejde hårdt på banen spille os sammen som hold – og det vil kræve et samlet hold, at vinde kampen mandag. Spillet på vores egen banehalvdel har været under forventet, så dét at vi nu møder et delvist ukendt hold har gjort, at vi har fokuseret på at løse problemerne på vores egen side”, tilføjer Marshall.

I DHV Odense-lejren er der heller ikke tvivl om, at mandagens opgør i Nordenskov bliver en udfordring for det nye ligahold. Det fortæller anfører Jacob Skovgaard Jensen.

- ”Det vil selvfølgelig give masser af selvtillid at hente en sejr på udebane. Men Nordenskov er et svært sted at spille, hvor mange har haft det svært. Så vi skal præstere vores bedste for at kunne være med.”

At mandagens modstander ikke har fået den bedste start på sæsonen, er heller ikke noget DHV Odense-spilleren tillægger den store betydning. For anføreren er det vigtigste, at det fynske mandskab bevarer fokus på egen side af nettet.

- ”Vi er et relativt ungt hold, og mange har første sæson i ligaen, og derfor skal vi fokusere 100% på vores eget spil og de aftaler vi har. Det bliver en svær kamp og vi skal forberede os ligesom vi plejer. Men Nordenskov har mødt nummer 1 og 2 fra sidste sæson, så det betyder ingenting for vores forberedelser, at de ikke har vundet endnu”, pointerer DHV Odense-anføreren afsluttende.

Volleyball Danmark har i sæson 21/22 indgået et samarbejde med sportskanalen SPORT LIVE, som kommer til at sende udvalgte mandagskampe i Volleyligaen direkte ud til 500.000+ husstande! Læs mere om SPORT LIVE og hvordan du får adgang til kanalen.

Fredag, 15 oktober 2021 04:11

Danmarksmestre skal til U19 VM i Thailand

De danske mestre i beachvolleyball og U20 EM-bronzevindere Clara Bernberg Windeleff og Sofia Nørager Bisgaard har sikret sig adgang til U19 VM i Roi Et i Thailand, som afvikles den 3.-8. december 2021.

En stille eftermiddag i oktober blev det en realitet. Efter en fantastisk sommer med en imponerende bronzemedalje ved U20 EM - samt naturligvis DM-titlen i august - runder dansk beachvolleyballs unge stjerneduo, Windeleff/Bisgaard, året af med et U19 VM-mesterskab i Thailand.

VM-billetten er dog ikke indkasseret på baggrund af makkerparrets flotte resultater i 2021 men deres 9. plads ved U18 EM i 2019. Grundet Corona er U19 VM nemlig flyttet fra 2020 til 2021, men det er altså stadig spillerne fra 2019, der har kunnet kvalificere sig – og Clara og Sofia nappede netop en af de allersidste billetter til turneringen i Thailand.

- ”Martin (red. Martin Olesen – landstræner i beachvolleyball) ringede torsdag eftermiddag, mens vi sad i bilen sammen på vej til styrketræning, hvor han fortalte os den gode nyhed. Det er kæmpe stort, og vi glæder os mega meget til at skulle afsted sammen igen, og så for første gang til et VM. Det bliver en stor oplevelse”, fortæller Clara Bernberg Windeleff.

- ”Nu skal vi have planlagt lidt mere præcist, hvordan vi skal forberede os frem mod turneringen – men vi skal naturligvis træne mere op til det. Vi kender jo en del af de euopæiske hold, som deltager, fra diverse ungdoms EM, men vi ved ikke så meget om de andre hold. Vi kan dog ikke forvente andet end et højt niveau, specielt fra lande som Brasilien og USA. Det bliver fedt at prøve kræfter med”, afslutter hun.

Windeleff/Bisgaard ligger i skrivende stund nummer 1 i kvalifikationen til turneringen, hvor der skal spilles om at komme ind i hovedturneringen, også kaldet Main Draw. Der kan frem mod turneringen blive rykket rundt på holdene, såfremt der er afbud, dog er adgangen til Main Draw også baseret på nationale ranglistepoint og ikke kun holdenes placering i kvalifikationen – uanset hvad, glæder vi os til at følge den danske duo.

Turneringen kan følges her

sammen er vi strkere vol2

Efter et års Corona fravær vender U17 NEVZA-turneringen i Sportscenter Ikast nu stærkt tilbage! Traditionen tro mødes Nordeuropas unge volleyballstjerner i Ikast i efterårsferien – nærmere bestemt den 17.-21. oktober – for at dyste mod hinanden og få oplevelser for livet. Læs her om turneringen, kampprogrammet og se hvem, der er kommet på DU17 og HU17 holdkortene.

Den Nordeuropæiske NEVZA-turnering er en årlig tilbagevendende turnering for ungdomshold og specifikt for årgangen U17 har Volleyball Danmark i de sidste mange år været værter for turneringen i tæt samarbejde med Sportscenter Ikast, Ikast KFUM og Idrætsskolerne Ikast. Selvom turneringen i år desværre bliver uden deltagelse fra Sverige, England, Finland og Grønland, glæder alle parter sig til endnu engang at tage imod en masse unge volleyballtalenter fra vores nabolande

”Vi har ikke spillet en NEVZA-turnering siden 2019, så vi glæder os helt ubeskriveligt meget til igen at kunne åbne dørene i Sportscenter Ikast for en masse entusiastiske ungdomsspillere og trænere fra hele Norden. Vi så naturligvis helst, at vi kunne have samlet alle NEVZA-landene i Ikast, men lige nu er vi blot lettet over at kunne mødes og spændte på at komme i gang med kampene”, udtaler Elitechef i Volleyball Danmark, Sven Brix.

”Turneringen i Ikast er en fantastisk mulighed for vores ungdomslandshold, da de arbejder intensivt sammen hen over en uge og får spillet mange kampe. Oplevelser som disse giver et ekstra skud energi til de unge spillere, uanset hvad resultatet bliver på banen. Samtidig er det – efter lang tid uden tilskuere på tribunerne – en oplagt mulighed for volleyballinteresserede at nyde sporten live og se lidt nærmere på fremtidens stjerner. Så vi vil bestemt gerne opfordre alle til at tage et smut forbi Ikast og støtte op omkring vores ungdomslandshold”, afslutter han.

Kampe og resultater 

NEVZA-turneringen afvikles i Sportscenter Ikast Hal A. Holdene spiller alle-mod-alle mandag og tirsdag (18.-19.) mens bronzekampe og finalekampe afgøres onsdag den 20. oktober. Der er fri entré, så kom og støt op om holdene. 

Følg med i kampprogram og resultater på Facebooksiden: NEVZA U17 Volleyball Championship
Der vil blive sat livestream op til turneringen, som kan følges her: 

http://youtube.com/channel/UC5PZF5SAARlzgmjMj8s0Rag/live

Følg desuden med på Ungdomslandsholdenes Facebookside, hvor der løbende bliver lagt information op fra de forskellige hold. 

DU17 TRUPPEN 

Agnes Due Nygaard, Ikast KFUM
Alberte Jeppesen, Lyngby-Gladsaxe
Astrid Rasmussen, Ikast KFUM
Clara Therese Christensen, Farum-Holte
Elif Dogan, Hvidovre VK
Erika Egebjerg Colgan, Ikast KFUM
Laura Gottschalck Krogh, Ikast KFUM
Linnea Riis Ikast KFUM
Nicole Kristensen, Ikast KFUM
Nikita Clausen, Farum-Holte
Pippi Sofia Linnemann Lauridsen, Hvidovre VK
Sofia Herman Rasmussen, Gentofte Volley

Find mere information om DU17 truppen her 

HU17 TRUPPEN 

Alexander Schou Nielsen, Ikast KFUM
Andreas Brinck, Ikast KFUM
Anton Gregersen Mabeck, Gentofte Volley
Felix Willemoes Behrend, Ikast KFUM
Hjalmer Elmbæk Madsen, Ikast KFUM
Jonas Enemark Petersen, Middelfart VK
Kristoffer Nørager Bisgaard, Gentofte Volley
Laurits Schultz Thynebjerg, Ikast KFUM
Oliver Rauschenberg Leth, Gentofte Volley
Tobias Lytje Christensen, Lyngby-Gladsaxe
Uffe August Mathiasen, Lyngby-Gladsaxe
Villads Napier, Ikast KFUM

Find mere information om HU17 truppen her

sammen er vi strkere vol2

Amager Volleyball Klubs ligakvinder gjorde kometkarriere i Volleyligaen, hvor de som nyt hold i 15/16 strøg direkte mod toppen og vandt bronze – en placering de fastholdt de følgende to sæsoner. Herefter var klubbens bedste damehold væk fra Volleyligaen i to sæsoner og fik så comeback i sæson 20/21, som desværre blev forkortet væsentligt for klubben pga. Corona.

Men NU er Amager VKs ligakvinder klar til at (gen)etablere sig i Volleyligaen, og efter næsten tre sæsoner væk fra landets bedste række handler det i første omgang om at finde fodfæste og spille et nyt hold sammen. Til denne opgave har klubben genindsat en velkendt trænertrio bestående af Lars Engell som cheftræner samt Jovan Sajnberger og Thomas Bendtsen som assisterende trænere, som alle tre også var med ved holdets seneste bronzetriumf i 2018.

- Thomas Bendtsen, assistent træner: ”Vi arbejder i denne sæson med at etablere os i Volleyligaen, og selvom at vi ikke nødvendigvis har en målsætning omkring et bestemt resultat, så går vi ind til alle kampe for at vinde og yde vores bedste. Vi arbejder med udvikling af holdet som helhed og den enkelte spiller, da vi ønsker at skabe et miljø hvor alle udvikler sig så meget som de kan.”

Dem skal du holde øje med:

- af assistenttræner, Thomas Bendtsen   

Forrige sæson kom Carla Günnewig til AVK, men sæsonen var kort og vi fik aldrig rigtig set hendes store potentiale, så vi ser frem til at hun rigtig kan folde sig ud i år.

Fra Holte har vi fået Astrid Empacher på holdet. Astrid har stor erfaring som hæver i Holte og på landsholdet og det bliver godt at vi i denne sæson har to hævere som kan presse hinanden.

Fra VK Vestsjælland har vi fået tilgang af Emma Gylling. Emma er et de helt store unge talenter i Danmark, så det bliver rigtig spændende at følge hendes udvikling i løbet af sæsonen.

 Truppen:

* tilgange i sæson 21/22

Hæver
#1 Astrid Liv Kofoed Empacher *
#11 Tuule Treiberg (EST)

Kant
#2 Carla Günnewig (GER)
#4 Tabitha Schrøder-Knudsen
#7 Viktoria Andrea Kanyik (HUN)
#10 Anne Weiss (GER)
#15 Line Fog Korntved*

Diagonal
#13 Isabel Viszokai*
#16 Emma Gylling Nielsen*

Center
#8 Mai Glerup Kristensen*
#9 Emilie Much Gregersen
#17 Anna Puggaard Klemen Sørensen*

Libero
#3 Sidse Andersen *

Afgange fra forrige sæson:
Emma Andersen (stoppet)
Thik Bak (stoppet)
Fränze Svare-Lindner (stoppet)
Freja Birkemose (Gentofte)
Frida Kjøller Jensen (stoppet)
Olivia von Holstien (stoppet)
Erika Færø Højgaard (hjem til Færøerne)

Mandag, 11 oktober 2021 08:27

Amager VKs ligaherrer jagter gennembrud

Amager VKs ligaherrer reetablerede sig i Volleyligaen i sæson 2018/19, og selvom det siden da ikke er blevet til topplaceringer i ligaen, har holdet haft et fortsat fokus på at skabe et stærkt træningsmiljø og udvikle danske talenter.

Også i denne sæson er holdsedlen fra Amager VK fyldt med unge spillere på jagt efter gennembrud i Volleyligaen, og for tredje sæson i streg er det den tidligere professionelle volleyballspiller, Mads Ditlevsen, der som cheftræner skal forme holdet og guide spillerne på rette vej.

- Cheftræner Mads Ditlevsen udtaler: “Vi forventer os et hold, der bliver bedre og bedre gennem sæsonen, og nogle unge spillere der forhåbentligt får deres gennembrud i ligaen. Resultaterne afhænger meget af, om vi er i stand til at præstere stabilt og med den samme høje energi lige meget hvem, vi spiller mod.”

Dem skal du holde øje med:

- af cheftræner, Mads Ditlevsen

Ziggy William Koushede, anfører: Ziggy er en af dem på holdet med mest erfaring. Der venter en stor opgave for ham og holdet om at præstere på et højt niveau kontinuerligt gennem sæsonen.

Bjarki Enni: Bjarki har været i klubben mange år og er en af de spillere, som kan bidrage rigtig meget til holdet og klubben med sin attitude og erfaring.

 Truppen:

* tilgange i sæson 21/22

Hæver
#4 Gustav Plesner Cornelius
#7 William Frøbjerg Eskildsen

Kant
#5 Bastian Alexander Juul Larsen

#6 Robert Binau Grundsøe
#9 Ziggy William Koushede
#18 Axel Juul Larsen *
#19 Laurits Heinesen Kirk*

Diagonal
#2 Nicholas Egebak

#12 Tróndur Høgnason Hansen*

Center
#15 Jon Tejs Jensen*

#16 Jan Peter Gerits
#22 Sebastian Hybschmann Dumbuyah*

Libero
#10 Christopher Staal Moronu Alstrup

#14 Bjarki Enni

Afgange fra forrige sæson:
Pau Larsen, 2. holdet

Oliver Holst, 3. holdet
Leo Meyer, Ikast KFUM

Side 1 ud af 36
ANNONCE

Kontakt

Volleyball Danmark

Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2710

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på