Hjemmesidebanner

Hjemmesidebanner

 

Karantænevolleyball

MENS VI VENTER

 canal corona logo

 

Hold dig i gang med hjemmeaktiviteter så du er klar, når vi igen mødes i hallen

Det kan jo aldrig erstatte de ugentlige træninger i hallen, sammen med kammeraterne, men det er jo sådan det er i øjeblikket, og så kan du jo lige så godt få det bedste ud af det. Her finder du forslag til, hvordan du kan fylde din hverdag med volleyball, ind til vi igen mødes i hallerne.

Næste kampe

Der er en del kampe frem til og med søndag, så det er bare at vælge. Eller hvorfor ikke bare se det hele

H 11.2 kl. 20:00 Aalborg vs Middelfart Streaming 
H 12.2 kl. 19:30 Marienlyst vs Gentofte Streaming 
H 13.2 kl. 13:00 ASV Elite vs Vestsjælland Streaming 
H 13.2 kl. 17:00 Gentofte vs Nordenskov  
H 14.2 kl. 14:00 Middelfart vs Marienlyst Streaming

Følg med i stillingerne


Hør om den danske hard hitters hverdag i schweizisk volleyball, hvor hun er på vej tilbage hos TSV Düdingen efter en mindre skade i hånden.

Bonus: Du kan følge Trine og holdet i den bedste schweitziske række her. Du skal selv vælge køn og række for, at se stillingen.

trine

 

Hvis du døjer med springerknæ, ved du også hvor irriterende svært det kan være, at slippe af med. Det er jo ikke bare at sidde stille og vente på, det bliver bedre, for så tager det ikke mange hop, at få ondt igen.

springerknæ 11d2215a

Fix dit springerknæ

Er din drøm at komme i bare lidt bedre form, her i karantænetiden, eller tænker du på, at gå all in, og blive sommer-buff? 💪

vægtløfter

Vi har dedikeret en hel blog, hvor du kan blive inspireret og meget gerne blande dig i indholdet.

Start allerede NU med, at finde ud af hvem ham Børme egentligt er?

Det er ikke fordi der laves så mange film, hvor volleyball er omdrejningspunktet, men når det sker, så er det er must see. Plottet er et hold af spillere på 60 til 98 år, som efter tredive (30) års træning, skal ud og spille deres første kamp. Det er lang tids træning 😁

 optimisterne

Filmen kan ses gratis ved samtidigt, at tilmelde sig biblioteket online.

Hør eller genhør Casper Ahlehofs sludder med Mads Kyed om hans flotte skifte til italiensk volleyball.

kyed 

Er du sikker på, at du har fundet din rigtige plads på banen? Test dig selv og se hvor du i VIRKELIGHEDEN passer ind på dit hold.

quiz position

Find din plads

 

Kender du en der har krudt i rumpetten, og som savner at komme afsted til volleyball? Her er lidt adspredelse for de yngste

Når man ikke har spillet volleyball i så mange år endnu, er det meget godt at blive mindet om hvor dejlig sporten er. Vi har samlet lidt sjov, i form af quizzer, lege og konkurrencer - alle med udgangspunkt i volleyball.

Zebber

Sig goddag til Zebber, som elsker at lege mens han bliver stærkere. Du skulle tage og lege med, når Zebber rydder stuen, og bruger sofaen til at lege i - uden at spørge om lov.

Du kan nemt blive "stærk ligesom Zebber", hvis du gør lige som ham. Du kan også være sikker på, at lære nogen smarte tricks, du kan bruge i hallen og i sandet.

Zebber

Sig goddag til Zebber, som elsker at lege mens han bliver stærkere. Hvis du kigger med i videoerne, og du gør lige som Zebber, kan du nemt blive "stærk ligesom Zebber". Du kan også være sikker på, at lære nogen smarte tricks, du kan bruge i hallen og i sandet.

zebber sofa

Zebber på zofaen

zebber sofa

Zebber balanzerer

zebber sofa

Zebber til landskamp

zebber sofa

Zebber på ztranden


Du har naturligvis aldrig kikset en modtagning i volleyball - vel? 😁

Men derfor kan man jo godt blive bedre - og lækkersulten! Derfor har vi kombineret en lækker kageopskrift og en cool teknikvideo, så du kan forbedre din teknik, mens du bager en kage.

 kiksekage

Teknik & Kage

Kender du en Nip Napper? Måske ikke - men det kan du komme til.

Download din egen Nip Napper, og se med når Randi viser, hvordan du laver og bruger en Nip Napper.

Når du har lært at bruge den, kan du lave dine egne.

Dowload din egen Nip Napper

Alle kan få lyst til en pandekage. I volleyball bruger vi dem når vi spiller. Hvis du ikke kender en pandekage kan du se den på videoen.

Stik mig en pandekage

Tag testen og bliv dommer, så giver vi en flunkende ny fløjte og et diplom. 

Hvis du ikke er helt stiv i reglerne, skal du ikke være bekymret - vi hjælper dig på vej.

floejte 

 

Jeg skal være dommer NUUuuu

Kender du alle reglerne? Det gør du nok - men hvad med at teste dig selv, og samtidigt bestå en teendommerprøve? Så er du klar til at fløjte løs, når vi igen skal til at spille kampe.

graesfloejte

En græsfløjte er sjov, men nu kan du få en rigtig dommerfløjte.

Jeg skal da være Teendommer

Vil du være lige så stærk som Zebber? Selvfølgelig vil du det 😁 Se med når Zebber rydder stuen og bruger sofaen til at lege og ro i.

 

Fastholdelse kan være et nøgleord, for en god start i hallen, efter coronanedlukningen

Der er jo ikke så meget at gøre ved det, så det er om at tilpasse sig situationen. Det er nok risikabelt at regne med, at alle medlemmer står klar, når sporten åbner op igen, hvis ikke vi viser rettidig omhu. Vi kommer med en række råd og vejledninger til, hvordan I kan fastholde jeres medlemmer.

Er du typen der får sved på panden, når spillerne søger råd om styrketræning? Du er ikke alene, og derfor vil vi gerne stille vores ekspert til rådighed. Så kan både du og dine spillere komme styrkede tilbage til hallerne.

Du kan både anbefale dine spillere at henvende sig, eller du kan selv henvende dig, så giver vi dig råd og vejledning til forløb. Vi udarbejder også personlige træningsplaner, hvis det er det du eller dine spillere ønsker sig.

Kontakt Børme, han sidder klar til at hjælpe
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon: 5350 0891

I Vestbjerg har de være på tur rundt i byen, og afleveret bolde til deres spillere. Det følger klubben op med online træning. Vi ved, at flere af jer andre har gjort noget tilsvarende, og det er en rigtig god ide. For der er ikke tvivl om at det er vigtigt at holde kontakten med klubbens medlemmer, i øjeblikket. Vil du vide mere om Vestbjergs initiativ, så skriv til Heidi på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Har du selv gjort noget, du syntes vi skal dele, så skriv til os 😁

vestbjerg

Når nu I ikke kan mødes i hallen, til træning og kampe, så kunne det måske være en ide, at bruge tiden på at blive dommere.

Med vores online uddannelser kan alle dine kids- og teenspillere blive certificerede dommere på en sjov og lærerig måde. Så er de alle sammen klar til at dømme, så snart vi kommer i hallen igen.

Lav eventuelt et forløb, hvor du sammen med børnene eller de unge gennemgår reglerne, inden de tager prøven.

Du må endeligt kontakt Sara, hvis du har spørgsmål eller der er andet du er sikker på. Hun vil elske at hjælpe dig.

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon: 6160 1282

Det kan være svært at blive ved med, at "finde på noget" at henvende sig til sine spillere og/eller medlemmer. Også selv om det hele tiden lurer i baghovedet, at vi skal holde kontakten.

Så for at give dig en hjælpende hånd, har vi lavet siden Karantænevolleyball, som du kan bruge til, at holde kontakten til dine og klubbens spillere. Alt hvad du skal gøre er, at fortælle dem om alt det fede, der sker på siden, og noget af det vil du kunne bruge aktivt sammen med dine spillere.

Eksempelvis har vi gjort det hammer nemt for kidsspillere at tage en dommerprøve på  en sjov og lærerig måde.

Er dine spillere mere til topvolley er der både ligakampe de kan se og "Volley talk" med vores udenlandsprofesionelle

Skafte Herskind, der er træner i Farum-Holte og idrætslære, har lavet et hav af små sjove udfordringer på YouTube. Dem kan du bruge kvit og frit. Du kan eksempelvis uploade et link af gangen til dine spillere - der har du forløbigt til 33 dage. Du er også velkommen til at dele linket med de andre trænere i klubben.

Vi siger tusinde tak til Skafte for ideen - og det store arbejde. Ligger du også inde med noget, du gerne vil dele med andre, så send t til os.

skafte

Den her video lavede Niels i foråret, da vi netop havde lukket ned for alt volleyball. Situationen var en anelse anderledes men budskabet er stadig det samme - Vi skal huske at være aktive over for vores medlemmer, så de ikke glemmer os.

I modsætning til foråret, hvor vi blev taget med bukserne nede, har vi denne gang haft lidt mere tid til, at forberede hjælp til jer ude i klubberne.


 

Tiden har måske aldrig været bedre end nu - Brug den på  klubudvikling

Da vi lukkede ned i foråret, sidste år, lavede vi en lang række hjælpeværktøjer til, hvordan klubber på en en let måde kan udnytte tiden, uden spil i hallen til, at gøre forholdene for medlemmerne bedre. Alle værktøjer er lavet med udgangspunkt i den store medlemsundersøgelse, hvor mere end 2000 medlemmer har fortalt, hvordan de går og har det.

Klubudvikling

Der er mange af jer, ude i klubberne, der har mere eller mindre lukket ned, på grund af coronaen. Men det er måske ikke helt nødvendigt. Lige nu, hvor der ikke er så mange praktiske daglige gøremål, er måske den bedste tid, at få udviklet på klubben.

Med baggrund i den store medlemsundersøgelse lavede vi, i foråret, en lang række videoer med oplysninger, tips og tricks. Se eller gense videoerne her, og bliv klar til vi igen kan mødes i hallerne og i sandet.

Klubudvikling

Med baggrund i den store medlemsundersøgelse lavede vi, i foråret, en lang række videoer med oplysninger, tips og tricks. Se eller gense videoerne her, og bliv klar til vi igen kan mødes i hallerne og i sandet.

40% medlemmer stopper

Stop medlemsflugten

31% trænere stopper

Stop trænerflugten

tag bedre imod de nye

Welcome U

tag bedre imod de nye

Klubkommunikation

Man kan næsten fristes til, at sige "nu står vi her igen". Det kan naturligvis være super frustrende, at vi ikke kan komme i hallen og spille, men tager man de positive briller på, så er tiden nu, måske en fanatstisk anledning til, at arbejde klubudvikling.

I foråret lavede vi en lang række videoer, hvor vi tog fat på nogen af de områder, som jeres medlemmer har peget på som problemområder i vores stor medlemsundersøgelse, hvor over 2.200 medlemmer har deltaget.

Faktisk lykkedes det VD i samarbejde med klubberne i undersøgelsen, at stoppe medlemsflugten i coronaens 1. fase. Faktisk gik klubbernes medlemstal fremad.

Se eller gense videoerne i ro og mag - der er helt sikkert noget du kan bruge. Er der det mindste du er i tvivl om eller vil høre mere om, så tøv ikke med, at henvende dig til Niels på:
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon: 26 200 900

Vi ved fra jeres medlemmer at den interne kommunikation i klubberne halter noget. Medlemmerne føler sig ikke informeret - og det er skidt.

I en verden hvor kommunikation flyder omkring os i døgndrift, er det blevet svært at blive hørt.

Her får du en skudsikker kommunikationsplan, der virker 100%, som vil få alle i og omkring klubben til, at læse hvad i skriver.

Du får helt sikkert lyst til, at få Bedstevolley i klubben, når du har set den hjertevarme film  "Optimisterne". Spillerne er mellem 60 og 98 år, og skal spille deres første kamp efter 30 års træning 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.i eller ring på: 2929 5871 og hør mere om din klubs muligheder.

Filmen kan ses gratis ved samtidigt, at tilmelde sig biblioteket online.

optimisterne

Flere end 40% af klubbernes medlemmer forlader klubberne mellem 2 sæsoner!! Det er ikke noget vi gætter på, men noget vi ved med sikkerhed, for vi har fulgt 15 klubber, og deres medlemstal, tæt gennem de sidste 2-3 år.

Vi ved til gengæld fra jeres medlemmer, hvor skoen trykker. Du kan høre meget mere om den voldsomme medlemsflugt, i denne video, hvor vi også kommer med tips og råd til, hvordan I stopper medlemsflugten.

Kender du Volleypedia?

Mange klubledere og trænere benytter allerede opslagsværket, hvor du kan få svar på mange af de ting, du går og tumler med i dagligdagen.

Senest har vi tilføjet et helt afsnit, der kun handler om den store medlemsundersøgelse. Så hvis du er nysgerrig på, hvad danske medlemmer af volleyballklubber går og tænker, så klik dig ind og læs og kig med.

 volleypedia

Ja du læste rigtigt 31% af klubbernes trænere har skrevet i den landsdækkende medlemsundersøgelse, at de vil stoppe. Det var vel og mærke før vi kendte til corona, så derfor er der nok endnu mere grund til, at arbejde aktivt på, at gøre det attraktivt, at være træner i jeres klub.

I videoen kommer Niels med en række ideer til, hvordan I holder på jeres trænere, som vel og mærke er meget lette at arbejde med.

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fortæl os, hvad der interesserer dig - så holder vi dig opdateret.

b

Interesser