Volleyball Danmark logo

Medlemstilbud

Volleyball Danmark arbejder med at styrke fællesskabet mellem Volleyball Danmark, kredse, klubber og medlemmer. Derfor tilbydes medlemsklubber også en række medlemstilbud, som kan gøre det lettere at drive klubben, støtte frivillige, mm. 

Se aktuelle Medlemstilbud herunder. 

Gratis brug af Latourna turneringssytem

Volleyball Danmark er glade og stolte over at have indgået en aftale med Latourna om, at alle Volleyball Danmarks medlemsklubber og kredse uden beregning kan bruge Latourna og Latournas udvidede funktioner til administration af turneringer.

Latournas grundsystemet er allerede frit tilgængeligt for alle klubber og kredse. Klubber og kredse kan allerede i dag gå ind på latourna.com og oprette sig som brugere, og se og bruge det frit tilgængelige grundsystem.

Latourna hjælper med alt fra design af turneringsstrukturen, fordeling på baner, tider og påsætning af dommere. Når turneringen er i gang, indtastes resultaterne, og oplysninger om hvem der skal spille de efterfølgende runder, opdateres øjeblikkeligt. Alt foregår online, så alle kan følge med, både på/ved banerne og hjemmefra. Der er ligeledes mulighed for livescore, udprintning af kampskemaer og meget mere.

 Aftalen mellem Latourna og Volleyball Danmark sikrer yderligere klubber og kredse en række muligheder som ikke er en del af de frie tilgængelige system, bl.a.:

  • Gratis oprettelse af en organisation, hvilket bl.a. giver mulighed for at arbejde med og vedligeholde ranglister, tilknytte betalinger ved tilmelding
  • Gemme turneringer så ”gamle” resultater kan ses
  • Få eget klub/kredsspecifikke design på Latourna
  • Flere brugere kan arbejde i systemet

Latourna egner sig både til den mindre klubturnering på en træningsaften og til stævner over flere dage med mange rækker og hold, og systemet er egnet til både volleyball og beachvolleyball. Eksempler på brug af Latourna kan ses her:

Ungdoms Fair Play Cup 
Danish Beachvolley Tour

Ønsker I som klub eller kreds at benytte Jer af dette tilbud, så tag fat i Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vil de sikre, at i kommer godt i gang med at bruge systemet.