Ci Eshel

Ci Eshel

Kom til gratis landskamp, når Danmarks herrelandshold spiller testkamp mod Sverige lørdag den 21. maj kl. 15:00 i Spar Nord Arena Køge.

De danske landsholdsherrer er i fuld gang med forberedelserne til dette års European Golden League, som skydes i gang allerede på onsdag den 15. maj. Inden da har du dog mulighed for at lure Danmarks kampform af, når Volleyball Danmark i samarbejde med Team Køge Volley inviterer til testkamp mod Sverige lørdag den 21. maj kl. 15:00 i Spar Nord Arena Køge.

Danmark spillede første testkamp i Sverige torsdag aften, hvor de spillede et tæt opgør, som til sidst endte i dansk triumf: 3-2 (27-25, 28-30, 25-17, 21-25, 15-11).

Landstræner Kristian Knudsen om kampen:
- ”Vi spiller en god kamp i Sverige, hvor vi har alle mand i spil og fik skabt en flot debut for de nye spillere også. Man kunne selvfølgelig godt mærke, at det var første kamp sammen, så der er perioder, hvor vi kludrer i det, og ikke kan komme ud af opstillinger – det skal vi have ændret på til næste kamp.”

- "Det er vigtigt for mig at kende alle spillere og hvad de kan tilføje på banen. Hvis vi skal vinde flere kampe i streg, kræver det, at alle kan byde ind på de rigtige tidspunkter, og det er så min opgave at finde de rigtige konstellationer og løsninger. Det arbejder vi videre med i returkampen i Køge.”

Der er gratis entré til testkampen mellem Danmark og Sverige.

Danmarks program: European Golden League, pulje B
25.05 – 18:30: Danmark – Spanien (Spar Nord Arena Slagelse)
28.05 – 19:30: Kroatien – Danmark
03.06 – 18:00: Ukraine – Danmark (Gentoftehallen)
04.06 – 18:00: Danmark – Ukraine (Gentoftehallen)
08.06 – 18:00: Danmark – Kroatien (Gentoftehallen)
12.06 – 19:00: Spanien – Danmark

KØB BILLET HER

Plads til alle footer

For første gang nogensinde har det europæiske volleyballforbund, CEV, etableret et europæisk ungdomsmesterskab for DU21 og HU22 aldersgrupperne. EM-kvalifikationen spilles fra den 19.-22. maj, hvor Danmark naturligvis også kæmper med om EM-billetten.

I et forsøg på at give flere unge talenter muligheden for at konkurrere på den internationale scene og bygge bro mellem ungdom og seniorvolleyball, spilles der i år for første gang et europæisk mesterskab for DU21 og HU22. En mulighed, som glæder landstræner fra DU21, Mats Björkman.

-”Det er en fed mulighed og et springbræt opad mod A-landsholdet for denne årgang. Vi har et hold bestående af spillere, som til dagligt spiller på højt niveau, og det gør, at de virkelig synes det er fedt at mødes og spille med hinanden. Der er fuld knald på i træningen, og spillerne virker til at nyde det”, fortæller han.

DU21 rejser onsdag til Serbien, hvor de ud over værtsnationen skal møde Letland i kvalifikationspulje A. Vinderen af puljen samt de bedste 2’ere på tværs af alle puljer går direkte videre til EM-slutrunden, som spilles i Italien i juli.

-”Vi ved, at Serbien er gode, men jeg håber på, at vi kan give dem god modstand. Det er et snævert vindue, vi skal igennem for at kvalificere os. Men det er klart, at hvis vi vinder stort over Letland og så kan drille Serbien, så har vi en chance. Vi er fortrøstningsfulde og spiller vores chance”, afslutter Mats Björkman.

DU21 Kampprogram:
19.05. kl. 18:00: Danmark – Serbien
20.05. kl. 18:00: Letland - Danmark

Se mere om DU21 truppen her.
Følg med i turneringen på Ungdomslandsholdenes Facebookside.

De danske HU22 drenge drager til Ankara, hvor der venter dem et fuldt kampprogram med tre modstandere i puljen, nemlig Island, Ukraine og værtsnationen Tyrkiet. Vinderen af puljen samt den bedste 2’er går direkte videre til EM-slutrunden i Polen til juli.

-”Vi står med et hold, hvor en del faktisk ikke har været med ungdomslandshold før. Nogle af spillerne i årgangen er med A-landsholdet nu og et par stykker har måttet melde afbud. Så der er ’nye’ spillere i truppen, der til gengæld er ivrige efter at spille og vise, at de hører til på et landshold”, fortæller cheftræner Mads Ditlevsen og fortsætter,

”Vi har trænet rigtigt godt de sidste dage, og vi har fundet et system der passer godt til truppen. Så hvis vi kan tage det med til Tyrkiet og eksekvere når vi skal, tror jeg på at vi har gode muligheder for at spille os til et godt resultat”, afslutter han.

HU22 Kampprogram
19.05 kl. 15:00 (DK tid): Danmark - Ukraine
20.05. kl. 18:30 (DK tid): Tyrkiet - Danmark
21.05. kl. 15:00 (DK tid): Danmark - Island

Se mere om HU22 truppen her
Følg med på Ungdomslandsholdenes Facebookside.

Startende fra sommeren 2022 implementerer Volleyball Danmark et målrettet og længerevarende talent- og ungdomslandsholdsprogram for unge beachvolleyballspillere. Tilmeldingen er allerede i fuld gang.

Fra sommeren 2022 oprettes der i samarbejde med landets tre største Kraftcentre tre nye Talentcentre for beachvolleyball. Her vil der sommeren over være ugentlige træninger for landets talentfulde, unge beachvolleyballspillere. Talentcentrene er placeret i København, Aarhus og Odense, hvor de lokale Kraftcentre står for faciliteringen. Volleyball Danmark er yderst taknemmelige for samarbejde med Kraftcentrene, som med effektivt arbejde på kort tid har fået stablet tre beachvolleyball Talentcentre på benene.

Volleyball Danmark har samtidigt ansat 4 assisterende ungdomslandstrænere, som dels skal varetage ugentlige træninger for unge, talentfulde beachvolleyballspillere på tre nyoprettede Talentcentre og dels skal stå for sparring med de to landstrænere.

Talentcenter Øst (København)
• Kvinder: Martin Olesen, landstræner
• Herrer: Martin Kattner, assisterende ungdomslandstræner

Talentcenter Midt (Odense)
• Kvinder: Martin Trans Hansen, assisterende ungdomslandstræner
• Herrer: Mads Rosager, landstræner og Martin Trans Hansen, assisterende ungdomslandstræner

Talentcenter Vest (Aarhus)
• Kvinder: Martin Guldberg, assisterende ungdomslandstræner
• Herrer: Mads Steffens, assisterende ungdomslandstræner

I første omgang oprettes der i hvert Talentcenter for begge køn et hold for U20 og et hold for U18. På hvert hold udtages max 6/8 spillere efter try-out periode i juni. Hvert hold vil have en fast ugentlig træning over sommeren.

For en spiller, der har ambitioner om at blive udtaget til U-EM i 2023 og frem, vil det som udgangspunkt være en betingelse, at spilleren har deltaget i Talentcenter Beachvolleyball det foregående år.

Læs mere om Talentcenteret her

Plads til alle footer

Som led i Volleyball Danmarks strategiske fokusområde om at tage vare på klima og miljø i forbindelse med volleyballaktiviteter er Volleyball Danmark den 23. april 2022 blevet optaget som A-medlem af Friluftsrådet.

Friluftsrådet er en selvstændig, ikke-statslig paraplyorganisation, som samler 85 organisationer, som varetager de samlede friluftslivs interesser. Friluftsrådet ønsker at inspirere danskerne til mere friluftsliv samtidig med, at Friluftsrådet arbejder gennem politisk interessevaretagelse, projekter, mærkningsordninger og kampagner for at forbedre muligheder og vilkår for frilufts- og naturoplevelser - i en rig natur, der er værd at opleve.

Et af Volleyball Danmarks strategiske fokusområder er at tage vare på klima og miljø i forbindelse med volleyballaktiviteter, og i den sammenhæng ser Volleyball Danmark et godt match med Friluftsrådet. Gennem Volleyball Danmarks udendørs aktiviteter – primært beachvolleyball og CityVolley – ønsker vi at sætte fokus på glæden ved friluftslivet og de mange muligheder for oplevelser, som naturen giver, samt vigtigheden i at værne om en varieret natur og rent miljø gennem bæredygtige aktiviteter.

Søg midler til klubaktiviteter, der skaber friluftsliv
Friluftsrådet administrerer desuden ”Udlodningsmidler til Friluftsliv” og uddeler hvert år driftstilskud til foreninger og projekttilskud til projekter, der udvikler og forbedrer mulighederne for friluftsliv i Danmark. Her kan der bl.a. søges tilskud til de fysiske rammer for friluftsliv samt til børn og unges friluftsliv.

Derudover administrerer Friluftsrådet også ”Lokalforeningspuljen” til friluftsliv, som har til formål at styrke lokale foreningers arbejde med friluftsliv i hele landet. Der er fokus på initiativer, der fremmer befolkningens muligheder for at opleve naturen. Ved friluftsliv forstås i denne sammenhæng rekreative aktiviteter, som finder sted i naturen, f.eks. det åbne land, i skoven, andre grønne områder, i luften, langs kysten eller på sø eller hav. Aktiviteter, der primært har karakter af konkurrenceidræt, betragtes ikke som friluftsliv. Lokalforeningspuljen er et resultat af en politisk aftale om fordeling af spillehalsmidlerne til lokale, almennyttige foreninger. Der uddeles årligt cirka 2,5 mio. kr. til friluftslivets foreninger.

Volleyball Danmark støtter op om Friluftsrådets arbejde, og Volleyball Danmark hjælper også gerne medlemsklubber med deres arbejde med at skabe gode rammer for bæredygtige volleyball aktiviteter i naturen. Det er muligt for medlemsklubber af Volleyball Danmark at søge tilskud til friluftslivs aktiviteter hos Friluftsrådet. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ved Volleyball Danmarks årlige Repræsentantskabsmøde, som blev afviklet den 30. april i Lillebæltshallen, blev Louise Holm Sommer, Karin Iversen samt Vicky Linnet Rahbek Andersen valgt ind til Volleyball Danmarks bestyrelse.

De tre nye bestyrelsesmedlemmer havde i forvejen meldt deres kandidaturer. Karin Iversen opstillede til en 1-årig restperiode for Natascha Winther Olsen, som er udtrådt uden for tur. Louise Holm Sommer og Vicky Linnet Rahbek Andersen opstillede for en 2-årig periode og erstatter Dorthe Windeleff samt Kristian Holst, som ikke stillede op til genvalg. Alle tre kandidater blev enstemmigt valgt ind i Volleyball Danmarks bestyrelse.

Om bestyrelsesmedlemmerne

Karin Iversen
Karin Iversen bor i København og er til daglig Advanced Business Analyst i Novo Nordisk. Aktiv spiller siden 1993 på den danske beachvolley tour. 5 gange dansk mester i beachvolley med første mesterskab i 1996. En støttepille i arbejdet for et bedre beachvolleyballmiljø i Danmark og var som formand for Copenhagen Beachvolley med til opbygningen af den første indendørs beachvolleyhal i København. Optaget i dansk volleyballs Hall of Fame 2014.

Louise Holm Sommer
Louise Holm Sommer bor i København og er til daglig HR- og administrationschef i Det Konservative Folkeparti. Hun var aktiv spiller fra 1982 til 1999 med flere danske mesterskaber og pokaltitler på CV’et. Hun repræsenterede det danske landshold i 70 kampe og var desuden på Team Danmark kandidatliste til OL i Sydney 2000. Træner fra 2001 til 2005 i Gentofte Volley og optaget i dansk volleyballs Hall of Fame i 2016.

Vicky Linnet Rahbek Andersen
Vicky Linnet Rahbek Andersen bor i Tønder og er til daglig Chefkonsulent i UC SYD (professionshøjskole). Siden 2013 har hun sammen med sin mand bygget Kids-afdelingen op i TSV-75 (Tønder Volleyballklub), efter at den havde været nedlagt i et par år. I dag driver de hele ungdomsafdelingen sammen og blev bl.a. i 2020 tildelt årets Leder,- træner og instruktørpris i Tønder Kommune. Hun er medlem af klubbens bestyrelse.

Plads til alle footer

Forårssolen brager derudaf, boldene flyver rundt omkring på landets beachvolleyballanlæg og spillere tripper for at teste kampformen af – heriblandt Helle Søndergård, en garvet elitespiller, som efter en graviditetspause nu har fået et helt nyt perspektiv på sporten og hvad, den betyder for hende.

I weekenden tager vi hul på Danish Beachvolley Tour 2022 med to stævner i hver sin del af landet – nemlig Hafnia Challenger samt Kolding Challenger. På spillerlisten i Kolding finder vi den rutinerede elitespiller og DM-medaljetager, Helle Søndergård, som efter en familieforøgelse og pause fra stævnedeltagelse igen vil prøve kræfter med Touren – dog ikke uden eftertanke.

- ”Jeg har gjort mig enormt mange tanker, om jeg skulle spille stævne igen. De sidste år jeg spillede, blev jeg enormt præstations- og resultatorienteret, hvilket hverken gjorde noget godt for mit spil, min spilleglæde eller mig som menneske”, fortæller hun og fortsætter:

- ”Men efter min graviditet er beachvolleyball blevet et kæmpe frirum for mig, hvor jeg bare nyder at være mig og at bevæge min krop. Jeg bliver så glad i låget, når jeg har været ude at spille – og det giver mig fornyet energi som mor”.

Helle Søndergård stiller op til Kolding Challenger med endnu en rutineret elitespiller, Caroline Udemark, og de er sammen seed1 i turneringen. Det er dog ikke en topplacering, som er i fokus, når makkerparret går på banen.

-”Jeg glæder mig vildt meget til at spille stævne i weekenden. Nu er beachvolleyball lig med en kæmpe bevægelsesglæde, og at komme i klubben og til stævner og være en del af et fællesskab er dejligt. Og hvis jeg bliver lidt for fokuseret på resultater og præstation, skal jeg lige spole lidt tilbage og bare finde glæden ved spillet. Så bliver det det sjove frirum, som beachvolleyball skal være”, afslutter Helle Søndergård.

Følg kampe og resultater for Kolding Challenger og Hafnia Challenger hele weekenden.

HUSK at tilmelde dig Danish Beachvolleyball Tours nyhedsbrev, for at blive opdateret med gode historier, nyheder og konkurrencer hele sommeren.

Volleyball Danmark kan med stor glæde byde Allan, Bo og Jannik fra S.T.E Murerfirma Aps velkommen i ”Hjertenetværket”, som ny partner i Volleyball Danmark.

Volleyball Danmark har indgået et partnerskab med S.T.E Murerfirma Aps, som bliver en del af Volleyball Danmark Hjertenetværk.

Anders Chahrour Jensen, kommerciel chef i Volleyball Danmark siger om tilgangen:

- ”Jeg er rigtig glad for partnerskabet med Allan, Bo og Jannik. Jeg kender S.T.E og særligt Allan som en dygtig netværker og sammen har de en stærk forretning, som jeg glæder mig til at arbejde med”.

Partner og murermester, Allan Pedersen sætter også ord på partnerskabet her:

”Netværk er vigtigt for vores forretning, og med denne nye måde at tænke netværk på, så synes jeg, at det var oplagt at gå helhjertet ind. Men det er ingen hemmelighed, at volleyball ikke er noget jeg/vi tidligere har engageret os i, men det indtryk jeg har fået af den her – for os – nye verden er rigtig positivt, og vi glæder os til at møde volleyballfamilien ude i hallerne og på strandene”

Støt dem, som støtter udviklingen i dansk volleyball. Besøg vores partnerside.  

Læs mere om Volleyball Danmarks Hjertenetværk her.

Plads til alle footer

Sommerens Danish Beachvolley Tour serves i gang lørdag den 7. maj. Læs med her for at gøre dig 100% klar!

1. Hvor spilles Danish Beachvolley Tour 2022?
Med 45 stævner fordelt i hele landet er der ret stor sandsynlighed for, at Danish Beachvolley Tour 2022 også kommer tæt på dig. Hop ind på Tourkalenderen og tjek alle stævner ud – du kan endda filtrere stævnerne, så der f.eks. kun bliver vist ungdomsstævner… smart!

På de enkelte stævnesider kan du finde information om alt fra priser, præmier og parkering. Skulle der være information, som vi har misset, er der også en kontaktperson på hvert enkelte stævne, som kan hjælpe dig.

2. Hvordan og hvornår tilmelder jeg mig til turneringerne?
Vi har fået et nyt tilmeldingssystem på www.latourna.com, hvor du både tilmelder dig, ser din profil, ranglisterne og meget mere. Og hey – vi har skrottet spillerlicensen!

Du kan løbende tilmelde dig turneringerne hele sommeren – men tilmeldingsfrist er altid mandagen før kl. 18:00.

Hvis du har glemt at melde dig til eller du pludselig skulle få lyst til noget sand under fødderne, kan du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. frem til torsdag kl. 9:00 – måske der er en ekstra plads (dog altid i laveste division).

3. Kan jeg være med til et stævne, selvom jeg ikke har prøvet beachvolleyball eller volleyball?
JA DA! Gi’ det et skud – Vi har stævner i bredderækkerne, hvor du kan prøve en sjov og aktiv dag/weekend i sandet med din ven, nabo, kollega eller kæreste! Hvis du skal have lidt hjælp til tilmelding, er du altid velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skal du lige have et par hurtige tricks til beachvolleyball, kan du altid søge inspiration hos Tom Cruise.  

4. Hvordan fungerer ranglisten?
I Elite- og Divisionsrækkerne (fra 1.-5. division) spilles der niveauopdelt efter ranglistepoint, som optjenes via ens placeringer til de enkelte stævner. Har man ingen ranglistepoint starter man således i de laveste divisioner og kan derfra klatre op af ranglisten – only the sky is the limit!

Har du vilde volleyball skills, men er newbie på Touren, kan du prøve lykken og søge et wildcard til Elitedivisionen eller 1. division.  

Ranglistepoint er afhængige af hvilken type turnering der spilles. Du kan se hvor mange ranglistepoint der gives i de enkelte turneringer her.

For ungdom spilles der også med en speciel ungdomsrangliste – tjek den ud her.

Spiller du Bredde skal du bare være fløjtende ligeglad med ranglistepoint!

5. Aflyses turneringen ved dårligt vejr?
Kort svar: Nej! – Uanset om du er spiller eller er tilskuer, så husk at tjekke vejrudsigten inden du tager til stævne, og pak en taske med tøj til alt mellem monsunregn og hedebølge! Det er jo charmen ved den danske sommer, ikk?

6. Hvornår skal jeg spille?
Fredag kl. 10.00 kan du se det endelige kampprogram på Latourna, men allerede tirsdag lægges det foreløbige turneringsprogram op. Du skal blot være opmærksom på, at det kan ændres, hvis der kommer afbud – helt frem til fredag. Så.. stay informed!

7. Er der mere jeg skal vide?
Sikkert! Men kan du ikke finde svaret på beachvolley.dk eller ved at kontakte os, så giver vi sgu en is til DM-finalerne i Nyhavn!

God fornøjelse på Danish Beachvolley Tour 2022

I en tætpakket Stadionhal 1 i Brøndby afgjorde Brøndby VK kvindernes intense DM-finaleserie med en solid 3-1 sejr over de regerende Danmarksmestre fra Holte IF.

Volleyligaen: 5. DM-finale, kvinder:
Brøndby VK – Holte IF: 3-1 (17-25, 25-17, 25-16, 25-17)

I løbet af det sidste årti har Holte IF og Brøndby VK kæmpet intenst om den danske volleyballtrone i kvindernes Volleyliga. Denne sæson var det ærkerivalernes 10. indbyrdes opgør om DM-trofæet, og finaledramaet skuffede på ingen måde.

Efter to vundne kampe hver i sæsonens DM-finaleserie stod torsdag aften nemlig på ”den sidste dans” i en altafgørende 5. DM-finalekamp.

Til de mange fremmødte publikums taktfaste trommeslag blev kampen fløjtet i gang med bulder og brag. Brøndby kom hurtigst ud af starthullerne, men de rutinerede spillere fra Holte nuppede alligevel første sæt. Brøndby svarede igen med en magtdemonstration i starten af andet sæt, og derfra satte hjemmeholdet direkte kurs mod guldet. Med stribevis af flotte aktioner fra deres brede pallette af angrebsspillere lukkede Brøndby VK på imponerende vis den lange DM-finaleserie med en 3-1 sejr.

Dermed fik Brøndby VK guldet i hus efter en dramatisk finaleserie, hvor de var bagud 0-2 i kampe og endda overlevede hele 4 matchbolde i det tredje opgør.

- ”Jeg er utroligt glad på holdets vegne, og det viser bare hvilket hold vi er, at vi på denne måde kommer tilbage. Holdet har kæmpet godt igennem hele sæsonen, vi har haft 20 forskellige startopstillinger igennem sæsonen – hvilket er helt utroligt – så det viser at alle har bidraget til dette resultat”, fortæller en glad cheftræner, Dan Pawlikowski, efter kampen.
Det er Brøndby VKs 6. DM-titel. Holdet vandt tidligere på året også Pokalmesterskabet.

Kampen sæt for sæt:
Med et aldeles veloplagt hjemmepublikum i ryggen kom Brøndby hurtigst ud af starthullerne – stærkt anført af Manuella Johnsens farlige angreb. Holte kom dog hurtigt efter det, og ved 7-7 var der atter kontakt. De to hold fulgtes tæt i løbet af sættet, men ved 15-15 tog Holte teten og førte sættet sikkert i hus, 17-25.

I andet sæt svarede Brøndby igen med højt servepres og et fornemt velopsat angrebsspil af Årets Hæver og MVP, Tess Reid. Krydret med en killblock af Paulina Hougaard-Jensen, et servees af Manuelle Johnsen og diagonalhug af Lucia Babic kom Brøndby foran med utrolige 14-2, mens Holte kæmpede med at finde løsningerne. Holte fik pyntet på scoren, men kunne ikke indhente det tabte, og med 25-17 afgjorde Brøndby således andet sæt.

Brøndbys momentum fortsatte ind i tredje sæt, hvor de igen fik skabt et stort forspring fra start. Sættet igennem demonstrerede Brøndby styrken ved deres brede pallette af angrebsspillere, og uden de store problemer kunne hjemmeholdet afgøre sættet 25-16.

I fjerde sæt kom der - efter en Brøndbyføring fra start - en smule spænding på pointtavlen igen, da Katrine Buhl Schrøder med et servees gjorde det til 10-10. Brøndby kom dog hurtigt i front igen og forøgede afstanden. Og til lyden af et ekstatisk hjemmepublikum, der fornemmede at sejren var i hus, kunne Brøndby i sikker stil afslutte sættet og Danmarksmesterskabet 25-17.

Volleyliga Finaler, Kvinder:
13.04. Brøndby VK – Holte IF: 1-3 (27-29, 27-25, 22-25, 25-27)
17.04. Holte IF – Brøndby VK: 3-1 (25-16, 22-25, 25-18, 25-19)
20.04. Brøndby VK – Holte IF: 3-2 (25-21, 25-20, 23-25, 17-25, 18-16).
24.04. Holte IF – Brøndby VK: 1-3 (23-25, 25-18, 16-25, 21-25)
28.04. Brøndby VK – Holte IF: 3-1 (17-25, 25-17, 25-16, 25-17)

Foran 2-0 i kampe var Holte IF for en uge siden kun fire matchbolde fra at kunne kalde sig Danmarksmestre, men Brøndby VK ville det anderledes og har nu udlignet til 2-2 i kvindernes DM-finaleserie. Torsdag aften kl. 19:00 venter det femte og afgørende opgør - men hvem vinder ’den sidste dans’ mellem de to ærkerivaler? Se kampen direkte på sportskanalen SPORT LIVE.

Sæsonens afslutning på kvindernes Volleyliga har præcis den nerve og dramatik, man ønsker sig af de afgørende kampe om Danmarksmesterskabet.

DM-finaleserien startede ellers sikkert for de regerende Danmarksmestre, Holte IF, som fik seriens første to sejre i hus og i tredje kamp endda havde hele fire matchbolde, som kunne have sikret dem DM-guldet for fjerde år i streg.

Men så vågnede Brøndby VK op til dåd. Grundspillets 1’ere overlevede i en hæsblæsende afslutning på 3. finalekamp de famøse fire matchbolde og fik vendt opgøret til en sejr i 11. time. Herefter fulgte Vestegnsholdet op med endnu en sejr på udebane, som tvang finaleserien ud i en altafgørende femte kamp.

Torsdag aften kl. 19:00 når finaleserien således sit absolut højdepunkt i hvad, der med garanti bliver en vaskeægte finalegyser.

Hos Brøndby VK er anfører Mette Breuning fuldt fokuseret på opgaven, der venter torsdag.

-”Vi har kæmpet med, at vi til tider laver for mange fejl og derfor giver alt for mange point til Holte. Så for at tage sejren, skal vi eliminere de fejl, hvoraf det vigtigste er at holde serven – hvis den virker, stoler jeg på, at resten kommer naturligt. Og så har vi hjulpet hinanden virkelig godt igennem svære situationer, så det skal vi fortsætte med,” konkluderer Brøndby VK-spilleren.

Hos modstander Nora Møllgaard fra Holte IF er der også fokus på at skabe stabilitet.

-”Vi skal være stabile og holde vores bundniveau højt. Vi skal have gode modtagninger, så vi kan fordele boldene ud – så har vi et godt grundlag for at vinde”, fortæller Holte IF-spilleren og fortsætter:

-”Det bliver megaspændende på torsdag, og vi glæder os til en god kamp. Vi ved, at sådan en finaleserie starter med at handle om taktik, men nu kender vi hinanden så godt, så vi skal ’bare’ spille volleyball og forhåbentligt give alle vores tilskuere en fed afslutning på sæsonen med et brag af en kamp”.

Kom i Stadionalhal 1, Brøndby, og følg finalebraget eller se med bag skærmen hos Sport Live.

Se her hvordan du kan se SPORT LIVE.

Volleyliga Finaler, Kvinder:
Serien spilles som bedst af fem kampe:

13.04. Brøndby VK – Holte IF: 1-3 (27-29, 27-25, 22-25, 25-27)
17.04. Holte IF – Brøndby VK: 3-1 (25-16, 22-25, 25-18, 25-19)
20.04. Brøndby VK – Holte IF: 3-2 (25-21, 25-20, 23-25, 17-25, 18-16).
24.04. Holte IF – Brøndby VK: 1-3 (23-25, 25-18, 16-25, 21-25)
28.04. kl. 19:00: Brøndby VK – Holte IF (Stadionhal 1)

Side 1 ud af 47

Kontakt

Volleyball Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Følg os på