Hjemmesidebanner

Claus Bøllingtoft

Claus Bøllingtoft

Der indkaldes hermed til ordinært repræsentantskabsmøde i Volleyball Danmark søndag den 16. maj 2021 kl. 10.00 i Marienlystcenteret, Odense

Dagsorden ifølge Volleyball Danmarks love.
Eventuelle forslag der ønskes behandlet på repræsentantskabsmødet, skal være Volleyball Danmarks bestyrelse i hænde senest 5 uger før mødets afholdelse. Forslagene sendes til Volleyball Danmarks sekretariat på 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og skal være Volleyball Danmark i hænde senest søndag den 11. april 2021.
Forslagene offentliggøres sammen med regnskabet senest 3 uger før mødets afholdelse på volleyball.dk, hvor der også opdateres øvrige informationer.

Workshop

Som vedtaget på tidligere repræsentantskabsmøde kan der under mødet afholdes en workshop, hvor de fremmødte kan debattere fremadrettede emner. Der kan ikke besluttes noget under workshoppen.

Klubber og kredse kan foreslå emner til debat. Emnet skal være af bred interesse.

Forslag til emner inklusive motivation/debatoplæg skal være Volleyball Danmarks bestyrelse i hænde senest 10 uger før mødet, søndag den 7. marts 2021, og sendes til  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Grundet forsamlingsforbud blev Volleyball Danmarks Repræsentantskabsmøde udsat fra den 7. maj 2020.

Det udsatte repræsentantskabsmøde afholdes søndag den 16. august 2020 kl. 10.00 i Marienlystcenteret, Odense. Der afholdes ikke workshop i forbindelse med mødet.

Eventuelle forslag der ønskes behandlet på repræsentantskabsmødet, skal være Volleyball Danmarks bestyrelse i hænde senest 5 uger før mødets afholdelse. Forslagene sendes til Volleyball Danmarks sekretariat på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og skal være Volleyball Danmark i hænde senest søndag den 12. juli 2020.

Årsrapport, beretninger og øvrigt materiale er offentliggjort på volleyball.dk

Af hensyn til forplejning mv. er der tilmelding senest den 12. august 2020.
Tilmelding foregår pr. mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med angivelse af deltagernavn, klub og funktion i klubben, eller evt. anden tilknytning til VD.
Fredag, 15 maj 2020 10:46

Repræsentantskabsmøde udsættes

Repræsentantskabsmødet 2020 udsættes

Grundet et fortsat forsamlingsforbud på max. 10 personer frem til den 8. juni, bliver Volleyball Danmarks Repræsentantskabsmøde udsat til efter sommerferien. Den nærmere dato vil blive fastsat og meldt ud senest primo august 2020.

Årsrapporten offentliggøres stadig senest den 17. maj 2020, og følges op af et webinar den 3. juni kl. 19 med mulighed for at stille spørgsmål til Økonomiansvarlig i Volleyball Danmarks bestyrelse, Morten Refsgaard, samt direktør for Volleyball Danmark, Jesper Jørgensen.
Mere information omkring webinar sendes til dem som har tilmeldt sig, hvilket skal ske senest onsdag den 27. maj 2020 på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Årsrapport, beretninger og øvrigt materiale vil blive offentliggjort den 16. maj 2020 på volleyball.dk

Mødemateriale, inklusive årsrapport for 2018 er uploadet. Find materialet her>>
Bestyrelsen offentliggør materiale vedrørende budget mm. i ugen op til repræsentantskabsmødet.

Hvis man har spørgsmål der ønskes belyst bedes de indsendt på forhånd til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Er der opklarende spørgsmål vedrørende regnskabstal kan de stiles direkte til generalsekretær Claus Bøllingtoft på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mødet afholdes søndag den 2. juni 2019 kl. 10.00 på Hotel Comwell Klarskovgaard i Korsør
Af hensyn til forplejning mv. er der tilmelding senest den 29. maj 2019 kl. 12.00.


Tilmelding foregår pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mikasa har udviklet en ny topbold, V200W. Bolden er godkendt af det internationale volleyballforbund FIVB og vil blive obligatorisk i internationale kampe samt Danmarksturneringen. Mikasa Danmark giver eksklusivt tilbud.

Volleyball Danmarks Forretningsudvalg har vedtaget, at Mikasa V200W bliver obligatorisk i Danmarksturneringen for de klubber, der spiller med Mikasa.

Det vil dog ske ved en overgangsordning:

- I sæsonen 2019-20 vil det være tilladt at spille med den nye V200W eller den gamle MVA200 Mikasa bold i VolleyLigaen.

- I sæsonerne 2019-20 og 2020-21 vil det være tilladt at spille med den nye V200W eller den gamle MVA200 Mikasa bold i 1. og 2. division.

Dette vil blive indskrevet i propositionerne for Danmarksturneringen, idet klubber stadig kan vælge at spille med Molten V5M5000.

Volleyball Danmark har for at lette overgangen udarbejdet et eksklusivt tilbud sammen med forbundets boldsponsor Mikasa Danmark.

Mikasa V200W

Tilbuddet gælder for køb af minimum 24 bolde.

·         Ved køb af op til 35 bolde er prisen 420 kr. ex moms

·         Ved køb af mindst 36 bolde er prisen 400 kr. ex moms

Ordrer på minimum 24 stk. Mikasa V200W sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Deadline for ordre er den 31. marts 2019.

Levering juli/august eller efter eget ønske.
Økonomiansvarlig og FU-medlem Leif Sonnesen trækker sig fra bestyrelsen i Volleyball Danmark ved det kommende repræsentantskabsmøde af personlige arbejdsmæssige årsager.

Når Volleyball Danmark afholder ordinært repræsentantskabsmøde søndag den 2. juni, skal der findes en ny økonomiansvarlig til bestyrelse, da Leif Sonnesen har valgt at trække sig udenfor tur.

”Det er vigtigt for mig at understrege, at der intet politisk er i det og ikke hænger sammen med nogle af de andre personændringer, der har været i Volleyball Danmark,” siger Leif Sonnesen.

”Det skyldes ene og alene arbejdspres – jeg kan simpelthen ikke få min tid til at gå op, og jeg vil gerne se min familie en gang i mellem også. Jeg synes, at der skal være bare en minimumsindsats og -kvalitet i bestyrelsesarbejdet, og det kan jeg ikke opfylde nu,” siger han.

Leif Sonnesen vil fortsat gerne arbejde for og med volleyball og har tilbudt den siddende bestyrelse at være medlem af eller formand for Turneringsudvalget, indgå i en styregruppe eller udvalg, være supervisor og være aktiv i internationale arrangementer.

”Men arbejdsmængden skal skæres markant ned, så jeg stopper i bestyrelsen og FU plus dertil hørende opgaver,” siger Leif Sonnesen.

Dermed er posten som økonomiansvarlig på valg på repræsentantskabsmøde søndag den 2. juni.

Volleyball Danmarks bestyrelse opfordrer alle, der kunne have interesse i at blive valgt ind i bestyrelsen eller opstille som formand, til at meddele dette til forbundet på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 28. april mhp. at offentliggøre kandidaterne i repræsentantskabsmaterialet, der kommer tre uger inden repræsentantskabsmødet.

Alle formandskandidater bliver præsenteret på volleyball.dk.

VOLLEYBALL DANMARKS BESTYRELSE
Erik Jacobsen, formand (genopstiller ikke)
Jørgen Bentzen, næstformand og FU-medlem
Leif Sonnesen, økonomiansvarlig og FU-medlem (trækker sig)
Thomas Bro-Rasmussen, bestyrelsesmedlem og FU-medlem
Lone Godballe, bestyrelsesmedlem
Stine Gørtz, bestyrelsesmedlem (på valg)
Morten Refsgaard, bestyrelsesmedlem
Henrik Borring, bestyrelsesmedlem (på valg og genopstiller ikke)
Julie Lyskjær Pedersen, bestyrelsesmedlem (på valg)
Der indkaldes hermed til ordinært repræsentantskabsmøde i Volleyball Danmark søndag den 2. juni 2019 kl. 10.00 på Hotel Comwell Klarskovgaard i Korsør.
Volleyball Danmark ønsker at styrke organisationen omkring elite- og talentarbejdet i Beachvolleyball.

Vi søger en elitechef, der kan samle og udvikle elitemiljøet i Beachvolleyball i Danmark. Elitechefen skal sammen med Volleyball Danmark videreudvikle elitemiljøet i Beachvolleyball for både etablerede spillere og talenter, og være med til at skabe muligheder for topresultater på den internationale scene.

Der er tale om en deltidsstilling, på 5-10 timer pr. uge i gennemsnit på årsbasis. Løn og ansættelsesforhold aftales i forbindelse med ansættelsen.

Se nærmere i uddybet stillingsopslag

For yderlige oplysninger kontakt generalsekretær Claus Bøllingtoft Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Ansøgning skal være modtaget senest den 10. januar 2019 kl. 12.00 til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Onsdag, 26 december 2018 09:07

Juleferie

Volleyball Danmark ønsker alle en god jul og et godt nytår.
Kontoret holder lukket i juleferien.
Vi er klar igen onsdag den 2. januar 2019.
Ved hastesager kan vi kontaktes på mail eller mobiltelefon, se oplysninger under Forbundet/Administrationen.
Tirsdag, 22 maj 2018 11:37

Repræsentantskabsmøde 2018

Midtjysk Volleyballs bestyrelse og Volleyball Danmarks bestyrelse har udarbejdet et ændringsforslag til det af MJVB fremsatte forslag.
Ændringsforslaget, øvrigt materiale og oplysninger kan findes her>>
Side 1 ud af 6