Hjemmesidebanner

Partnere

Comwell

Comwell er lokal hotelpartner for de danske landshold. Comwell Klarskovgaard og Comwell Korsør er en del af hotelkæden bestående af 16 hoteller i Danmark og 2 hoteller i Sverige. Hvert hotel er unikt, og Comwell arbejder konstant på at fremme innovationen og dyrke forskelligheden. Det vil sige, at hvert hotel har hver deres særpræg, stemning og atmosfære. En ting har de dog alle til fælles - nemlig det gode værtskab, service og professionelle personale.

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune er partner omkring landsholdenes hjemmebane i Antvorskovhallen i Slagelse. I Slagelse Kommune arbejder man løbende for at være en attraktiv idrætskommune, hvor der både er plads til idræt for bredden og eliten. Som Team Danmark kommune arbejdes der for at skabe den bedste hjemmebane for de danske volleyballlandshold, samtidig med at publikum kan opleve sport på eliteniveau, der kan inspirere hverdagens sportsaktiviteter.

Mikasa - Tøj

Mikasa er tøjsponsor for de danske volleyballlandshold.
 
Mikasa er et verdensomspændende sportsfirma, som udover produktion af bolde og udstyr, har specialiseret sig i at levere sportstøj i højeste kvalitet. Mikasa har gennem mange år været et af de førende mærker indenfor produktion af volleyballtøj.

A-Sport er distributør for Mikasa i Danmark.

Mikasa - Bolde

Mikasa er boldsponsor og eneleverandør af bolde til Volleyball Danmark.

A-Sport er distributør for Mikasa i Danmark.

Besøg A-Sport på www.a-sport.dk eller kontakt Thomas Johansen tlf. 3032 1075, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

A-sport

A-Sport er totalleverandør af idræts-, trænings- og aktivitetsudstyr til danske klubber, skoler og institutionsmarkedet.
A-Sports produktsortiment indeholder alt hvad der skal til, når det gælder træning, motion, idrætsundervisning og sjove aktiviteter samt udstyr til idrætshallen, træningsbaner, og stadions m.m.

A-Sport har fokus på at tilbyde de bedste produkter til den bedste pris og altid yde en god service.

Nordea-fonden

Nordea-fonden støtter Ramasjang Volley og Ramasjang Familievolley. Dette er en del af Nordea-fondens indsats 'Flere børn der blomstrer'. Indsatsen 'Flere børn der blomstrer' zoomer ind på alle de forhold, der er vigtige for en god start på livet. Målgruppen er de 0-6 årige.

Aserve

Aserve Scandinavia A/S er etableret af Søren Jørgensen i maj 2001 og er en grossistvirksomhed med salg af sportsrelaterede produkter til det danske og skandinaviske marked. Aserve Scandinavia A/S har eneforhandlingen af Aserve produkter i hele Skandinavien. Virksomhedens kerneprodukter er koncentreret omkring sportsplejemidler og sportsbandager til forebyggelse og lindring af idrætsskader. Herudover indeholder sortimentet enkelte medicinske produkter. Virksomheden har kontor og lager i Ikast.

Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fortæl os, hvad der interesserer dig - så holder vi dig opdateret.

b

Interesser