INFO OM TILMELDING

Er du og din makker klar til at kaste jer løs efter bolde i sandet? Så er det tid til at tilmelde jer et stævne!

Pepsi MAX Beachvolley Tour består af en lang række turneringer rundt omkring i landet med forskellige niveau- og aldersopdelinger, så du og din makker med garanti kan finde en turnering, der passer til jeres holds niveau og ambitioner.

Find jeres kategori herunder og klik dig videre til information om turneringerne og tilmelding. 

Elite + Division

I Elite- og Divisionsrækkerne (fra 1.-5. division) spilles der niveauopdelt efter ranglistepoint, som optjenes via ens placeringer til de enkelte stævner. Har man ingen ranglistepoint starter man således i de laveste divisioner og kan derfra klatre op af ranglisten – only the sky is the limit!

Ungdom

Ungdomsturneringerne er for – du har nok gættet det – ungdomsspillere! Der spilles i U14, U16, U18 og U21. Nogle af ungdomsturneringerne er også DM-kvalifikationsturneringer, så du kan sikre dig en eftertragtet plads til det afsluttende Ungdoms DM-finalestævne med vilde præmier! 

Bredde

Breddeturneringerne er for dig, der er fløjtende ligeglad med ranglistepoint og bare vil have en sjov og aktiv dag eller weekend med beachvolleyball sammen med din makker. Tilmelding er først-til-mølle, så tag fat i kæresten, naboen eller kollegaen og kom ud i sandet!

Hyggeturnering

Hyggeturneringerne er vores mest 'casual' turnering skabt for at give dig og dine holdkammerater, venner, kollegaer, familie, mm. en god dag i sandet. I spiller med 4-6 personer på banen i en uformel turneringsform, som giver masser af kampe - selvfølgelig med tid til hygge indimellem!

Pepsi Max
Fisherman's Friend
Hello
Mikasa
Volleyball Danmark

Kontakt

Volleyball Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
 
Peter Morsing
Tlf: 2877 2988
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Følg os på